Brug for yderligere informationer?

Udfyld venligst nedenstående kontaktformular eventuelt med en kort besked, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Produktionsoperatører

Vi søger dygtige og engagerede operatører til dele af vores produktion i Sønderby på Vestfyn, herunder 7 forskellige pakkelinjer. Da vi har meget travlt, har vi brug for operatører, der er villige til at tage såvel dag-, aften- eller nattevagter på hverdage eller i weekender.

Du vil som operatør have følgende opgaver:

  • Kontrol af, at udstyr og produktionslokale er korrekt hygiejnisk standard
  • Kontrol af ID på ingredienser og emballage forud for produktion
  • Styring af procesanlæg inklusive sikring af flow af råvarer og tom emballage
  • Løbende overvågning af processens CCP’er
  • (Manuel) håndtering af færdigvare i varierende grad (forskellige slutforpakninger)
  • Registrering af alle relevante data i elektronisk logbog
  • Rengøring af procesanlæg samt oprydning i produktionslokale efter produktion
  • Deltagelse i montering af anlæg/omstilling til andre produkter/formater

Du vil referere til produktionsassistenten, og vil i det daglige have det umiddelbare samarbejde med hende og den øvrige del af produktionen, der i dag består af ca. 65 personer, dog med væsentlig mindre bemanding på aften/natte/weekend-vagter. Pakkeriet varetager generelt produktioner, hvor der laves pakning af færdigvarer direkte til forbrugere.

Personprofil

Du bliver en del af et hold, hvor der er stort fokus på kvalitetsbevidsthed, og hvor det er vigtigt at være observant, da vi håndterer mange forskellige produkter for en lang række kunder – der er derfor ikke mange dage, der er helt ens.

Der er typisk 1 eller 2 operatører pr. anlæg, så du skal både trives med at arbejde alene og sammen med andre. Vi har en række forskellige proceslinjer, så du skal være indstillet på at lære nyt, og være fleksibel i forhold til, at arbejdsområdet kan ændre sig hyppigt afhængig af vores ordrebeholdning.

Du har sandsynligvis erfaring fra en lignende stilling, og bliver motiveret af at få ting til at lykkes, så der leveres et flot produkt til vores kunder.

Da vi arbejder med elektronisk registrering af alle arbejdsopgaver, forudsættes et fornuftigt kendskab til IT generelt (brug af tablets mm.). Du skal kunne tale og skrive dansk og/eller engelsk på rimeligt niveau.

Endelig skal du have en fysik, der gør, at du trives med at gå, stå samt løfte/pakke, da der er en del manuel håndtering på flere af anlæggene.

Om Fipros

Fipros er lønproducent for levnedsmiddelindustrien i Skandinavien/Nordeuropa og tilbyder vores kunder fleksible løsninger og kombinationer af en lang række relevante processer. Vi løser dermed kundernes problemer ved behov for opstart og test af nye produkter, udvidelse af kapacitet, produkter der ikke passer i egen produktion samt diverse akutte opgaver.

Ansættelsesvilkår og tiltrædelse

Stillingen forventes at være 32-37 timer med primær arbejdstid i aften/nat/weekend. Løn forhandles i forhold til kvalifikationer. Der ønskes tiltrædelse hurtigst muligt, så der vil løbende indkaldes kandidater til samtale.​
​Ansøgning og CV bedes sendt online via vores jobannonce på Jobindex

logo-bund_2

Fipros A/S

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398​

​​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her