Innovation - en del af vores DNA

Hos FIPROS elsker vi at løse problemer og finde individuelle løsninger til vores kunder. At være proces- og produktionsansvarlig for vore kunders produkter er det, der driver os i vores daglige arbejde. Siden 1992 har vi udviklet en bred vifte af proces- og pakningsløsninger og har konstant en mission om at optimere og udvide vores eksisterende tekniske formåen. Denne passion for at forbedre og optimere løsninger på selv de mest krævende procesudfordringer er en vigtig del af vores virksomhedskultur.

Vores medarbejdere har knowhow og ekspertise inden for hver deres felt og kan give grundig rådgivning gennem hele processen med at udvikle, teste, opskalere og processering  af ​​nye og/eller eksisterende produkter. Hvis FIPROS ikke kan løse en produktionsopgave med et det eksisterende procesudstyr, er vi til enhver tid i stand til  finde en løsning via vores fleksible set up.  Desuden er FIPROS altid parat til at via partnerskaber at investere i nyt eller supplerende teknisk udstyr, hvis vi derved sammen med kunden kan skabe forudsætning for nye og spændende forretningsmuligheder. I hele denne proces lægger vi særlig vægt på at indgå et tillidsfuldt partnerskab med vores kunder, hvor en god balance og gensidighed i alle forretningsaftaler lægger grunden til langsigtet vækst. Vi fokuserer udelukkende på procesinnovation, ikke produktinnovation, og kan derfor garantere hundrede procent fortrolighed med hensyn til opskrifter og produktspecifikationer.

Er du i gang med et produktudviklingsprojekt, men har du ikke fundet den rigtige produktionsløsning endnu?
​Kontakt vores innovations- og salgsdirektør Morten Duch eller Hasan Memic, procesudvikling, som helt sikkert kan hjælpe dig videre.

Morten Duch

Innovation & Salg

Mail: morten@fipros.dk​
​Tel: +45 23 33 33 10

Hasan Memic

Procesudvikling

​Mail: hasan@fipros.dk
​Tel: +45 31 50 93 80

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

logo-bund_2

Fipros A/S

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398​

​​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her