Brug for yderligere informationer?

Udfyld venligst nedenstående kontaktformular eventuelt med en kort besked, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du den nye produktionschef hos FIPROS?​

Vi søger en dynamisk og kompetent produktionschef til at lede vores blande- og pakkeafdelinger med i alt omkring 50 medarbejdere på vores fabrik i Sønderby på Vestfyn.

Du vil som produktionschef have følgende opgaver:

  • Planlægning og prioritering af produktion på fabrikkens anlæg (blandere, afsækningsanlæg, pakkemaskiner, formalingsmøller, kompaktor, robotter mm.
  • Allokering og optimering af ressourcer
  • Aktiv rollemodel ift. kvalitetskultur
  • Fokus på konstante forbedringer ift. produktivitet
  • Sparring og empowerment af produktionsassistenter
  • Præge Fipros’ hverdag og fremtid

Du vil referere til vores CEO, og vil i det daglige have det umiddelbare samarbejde med den øvrige ledergruppe samt de to produktionsassistenter samt naturligvis dit team af dygtige operatører.

Personprofil

Vi søger en yngre, dynamisk og velstruktureret produktionschef, der har lyst til og flair for at have rigtig mange bolde i luften i en travl og omskiftelig hverdag. Vi forventer, at du har erfaring fra tilsvarende funktioner, herunder solid erfaring indenfor produktion, planlægning og personaleledelse muligvis med en baggrund som produktionsingeniør el.lign. Digitale kompetencer vil være væsentlige, da vi har bred anvendelse af digitale løsninger.

Har du endvidere tidligere arbejdet i fødevarevirksomheder, og har bredt kendskab til fødevarehygiejne og -sikkerhed, HACCP-principper samt evt. LEAN implementering er det naturligvis en stor fordel. 

Som person er du entusiastisk, vedholdende og motiverende.

Om Fipros

Fipros er lønproducent for levnedsmiddelindustrien i Skandinavien/Nordeuropa og tilbyder vores kunder fleksible løsninger og kombinationer af en lang række relevante processer. Vi løser dermed kundernes problemer ved behov for opstart og test af nye produkter, udvidelse af kapacitet, produkter der ikke passer i egen produktion samt diverse akutte opgaver.

Ansættelsesvilkår og tiltrædelse

Stillingen er en fuldtidsstilling, og der er basis for en attraktiv lønpakke for den rigtige kandidat. Der ønskes tiltrædelse hurtigst muligt, så der vil løbende indkaldes kandidater til samtale.

Ansøgning og CV bedes sendt online via Jobindex QuickApply

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingens indhold kan fås ved henvendelse til CEO Conny Twisttmann på telefon 29 48 44 37.

logo-bund_2

Fipros A/S 

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88 

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398

​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Herunder links til nogle af de produktionsmuligheder vi tilbyder:​
​​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her