Bæredygtighed via konceptet "we care to share"​

​We care to share

Hos FIPROS bygger vores forretningskoncept på principperne omkring deleøkonomi. Vi tager hånd om os om vores kunder og ønsker at være en pålidelig, troværdig partner, der sikrer gensidig respekt og en god balance i alle forretningsforhold. Vi deler vores forarbejdningsudstyr og knowhow og hjælper vores kunder med at spare investeringer og ressourcer, samtidig med at vi lader dem drage fordel af vores erfaringer og viden i at producere effektivt og bæredygtigt.


​Hos FIPROS arbejder vi systematisk og målrettet på at imødekomme eksterne og interne standarder og de stigende forventninger til at virksomheder producerer varer og driver forretning på en samfundsansvarlig måde. Vi er meget opmærksomme på vores ansvar, både som lønproducent for vores kunder såvel som som en lokal arbejdsplads. Vi er dedikerede til at drive vores virksomhed på en måde, der minimerer negative påvirkninger og maksimerer positiv værdi for mennesker, miljøet og økonomien.

FN har samlet 17 mål for regeringer, virksomheder, organisationer og enkeltpersoner for at opnå en bedre og mere bæredygtig fremtid for alle. For at guide os ind i vores mission har vi identificeret 3 af de bæredygtige udviklingsmål, hvor vi tror på, at vi kan få størst indflydelse:

Social ansvarlighed

​Mens vi stræber efter at minimere de negative sociale og miljømæssige effekter af vores forretning, regionalt såvel som globalt, er vi samtidig meget opmærksomme på, hvilke muligheder vi har som virksomhed for at påvirke mennesker og miljø omkring os positivt. FIPROS er solidt forankret i sit lokalsamfund. Beliggende i den lille by Sønderby på den fynske ø i Danmark er FIPROS en af de vigtigste arbejdsgivere i området. FIPROS A/S, samt det nybyggede produktionssted for FIPROS Nutrition ApS, skaber beskæftigelse for omkring 115 personer fra regionen. Vi ønsker at tage ansvar for vores medarbejdere og borgerne i området og sikre et stærkt og troværdigt image lokalt og regionalt såvel som nationalt og internationalt, der overholder alle overenskomster, regler og gældende lovgivning.

FIPROS har siden 2022 fået tildelt Udvikling Assens'  Social Ansvarlig-mærke, som anerkendelse for den indsats vi yder for at gøre en forskel for vore medarbejdere og tage et ekstra samfundsansvar.​

Du kan her læse om de kriterier der skal opfyldes for at få tildelt dette mærke

​Sponsorater som en måde at bidrage til et bedre samfund

​FIPROS engagerer sig i og sponsorerer både lokale og nationale foreninger, aktiviteter og events, og vi deltager i udviklingen af unge mennesker og støtter velgørende initiativer.

​​​

>> Læs mere her om vores nuværende engagement i sponsoraftaler med lokale, nationale og internationale organisationer.

logo-bund_2

Fipros A/S

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398​

​​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her