​Samfundsansvar og social ansvarlighed

Brug for yderligere informationer?

Udfyld venligst nedenstående kontaktformular eventuelt med en kort besked, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er CSR ?

CSR handler om at drive forretning på en måde, der minimerer negative påvirkninger og maksimerer positiv værdi for mennesker, miljø og økonomi.

Den officielle danske definition fra Rådet for Samfundsansvar (2010) lyder:

"Virksomheden viser samfundsansvar og skaber værdi for både virksomhed og samfund ved i dialog med sine interessenter at håndtere sociale, miljømæssige og økonomiske udfordringer i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper"

God, ansvarlig virksomhedsledelse er højt på dagsordenen hos FIPROS, og vi er meget bevidste og opmærksomme på det samfundsansvar der påhviler os, både som international samarbejdspartner og lokal arbejdsplads. 

Det handler helt basalt om at drive vores forretning hos FIPROS på en måde, der minimerer negative påvirkninger og maksimerer positiv værdi for mennesker, miljø og økonomi.

Hos FIPROS arbejder vi systematisk og målrettet på at kunne imødekomme det stigende forventningspres på området for samfundsansvar i de globale værdikæder. Dagsordenen omfatter både øget opmærksomhed på varers og tjenesteydelsers positive og negative påvirkninger af, eller effekt på, omverdenen, såvel som de forhold, hvorunder varer produceres og tjenesteydelser tilvejebringes i den globale industri. For FIPROS er det en selvfølge at påtage os et stort ansvar for at minimere risicien for negative påvirkninger af miljø, mennesker og lokalsamfund, og vi har defineret vores politikker i forhold til samfundsansvar og implementering af af samfundsnyttige indsatser blandt andet som beskrevet her nedenfor:

​​

Medarbejder hos FIPROS A/S

Vores medarbejdere er vores største aktiv. Produkter af høj kvalitet, innovation og løbende forbedringer i vore produktionsprocesser er kun mulige via vores ansattes evner og færdigheder. Hos FIPROS lægger vi særlig vægt på at sikre et sikkert, sundt og motiverende arbejdsmiljø med mulighed for konstant at lære, udvikle og udfordre sig selv. Vores stærke base af talrige langtidsansatte medarbejdere viser en høj grad af medarbejderloyalitet og tilfredshed tager vi som et naturligt resultat af denne indsats.​

Hos FIPROS tilbyder vi vores medarbejdere:

  • ​Løbende tekniske forbedringer med at lette fysiske belastninger for vores medarbejdere og sikre ergonomisk korrekte arbejdsstationer.
  • Muligheder for videreuddannelse og uddannelse og fri adgang til en e-læringsplatform.
  • En international organisation med cirka 10 forskellige nationaliteter.
  • Sprogkurser for vores internationale kolleger.
  • Fysioterapi behandling i egne lokaler.
  • Samarbejde med uddannelsesinstitutioner omkring virksomhedspraktikker og studierelaterede caseopgaver.
  • Et omfattende sygesikringsprogram.
  • En god holdånd og tillid og gensidig respekt i hele organisationen.
  • Jævnlig afholdelse af firma-arrangementer og festligheder for alle medarbejdere.
  • Frisk frugt og forfriskninger til alle.​

Miljøhensyn hos FIPROS

Det er helt åbenlyst, at vi skal gøre vores yderste for at bearbejde og producere varer på den mest miljø- og klimavenlige måde. Vejen til den perfekte produktionsproces er lang, men ved at foretage små forbedringstrin løbende, vil vi hos FIPROS arbejde hen imod i stadig højere grad, at operere med meget effektivt, energi- og vandbesparende udstyr, reducere affald og CO2 -emissioner til et minimum og fremme bæredygtig emballage.

​Hos FIPROS bakker vi op om den globale indsats for at løse de alvorlige miljøproblemer på vores planet, og vores indsats tager sit afsæt i udvalgte fokusområder for bæredygtig udvikling fra FN's Verdensmål 

Lokalsamfundet omkring FIPROS

FIPROS ligger i den lille by Sønderby på Vestfyn og er en af ​​de vigtigste arbejdsgivere i området. FIPROS A/S samt det nybyggede produktionssted for FIPROS Nutrition ApS skaber samlet beskæftigelse for omkring 100 mennesker fra bl.a. lokalområdet.

FIPROS deltager også i og sponsorerer lokale aktiviteter såsom sportsbegivenheder og lokale festligheder, og FIPROS deltager generelt i udviklingen af ​​unge og støtter velgørende initiativer - se oversigt over vores aktuelle sponsorater

Ved indkøb af forplejning og overnatning af gæster og ved interne firma-arrangementer, er det altid de lokale leverandører og erhvervsdrivende der bliver inddraget i processen.

logo-bund_2

Fipros A/S

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398​

​​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her