FIPROS og FN's Verdensmål
​Verden står over for adskillige miljømæssige, økonomiske og sociale udfordringer, herunder fattigdom, ulighed, klimaændringer og miljøbelastninger. For at imødekomme disse udfordringer har FN opstillet 17 mål for regeringer, virksomheder, organisationer og enkeltpersoner for at opnå en bedre og mere bæredygtig fremtid for alle.

​​FIPROS er bevidst om sit ansvar og vi har stor fokus på  at drive vores forretning på en måde, der minimerer negative påvirkninger og maksimerer positiv værdi for mennesker, miljøet og økonomien. For at vejlede os i at gøre det, har vi sat ekstra fokus på  tre af verdensmålene for bæredygtig udvikling, hvor vi tror på, at vi kan gøre en markant forskel.​

Nedenfor har vi beskrevet hvilke fokusområder der er indeholdt i de enkelte verdensmål FIPROS har taget udgangspunkt i, du kan også klikke på logoerne og læse mere om FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

​SIKRE ALLE LIGE ADGANG TIL KVALITETSUDDANNELSE OG FREMME ALLES MULIGHEDER FOR LIVSLANG LÆRING

FIPROS tilbyder sine medarbejdere hyppige muligheder for efteruddannelse og uddannelse

Vores medarbejdere er vores største aktiv. Produkter af høj kvalitet, innovation og løbende forbedringer er kun mulige med vores ansattes evner og færdigheder.

​Hos FIPROS lægger vi særlig vægt på at sætte vores medarbejdere i stand til konstant at lære, udvikle og udfordre sig selv ved at tilbyde:

 • Ugentlig sprogundervisning på stedet for vores internationale kolleger.
 • Hyppige muligheder for efteruddannelse og uddannelse inden for de respektive fagområder.
 • ​​En e-læringsplatform tilgængelig for alle med en bred vifte af træningsemner.
 • Vi tilbyder unge praktikanter lærepladser inden for produktion, vedligeholdelse, administration og IT.

​FREMME VEDVARENDE, INKLUSIV OG BÆREDYGTIG ØKONOMISK VÆKST, FULD OG PRODUKTIV BESKÆFTIGELSE SAMT ANSTÆNDIGT ARBEJDE TIL ALLE

Sikkerhed, effektivitet og innovation er kernen i FIPROS

Hos FIPROS stræber vi efter et holistisk perspektiv som grundlag for kontinuerlig og bæredygtig vækst sammen med tilfredse og loyale medarbejdere og kunder. Vi sætter en ære i løbende at finde nye, innovative løsninger, der forbedrer effektiviteten og kvaliteten af ​​vores produktionssetup i samspil med velfærdsstandarden på vores arbejdsplads. Vi ønsker altid at blive bedre, med særlig fokus på:

Vores medarbejdere

 • Vores medarbejderes sundhed og sikkerhed har vores største prioritet. Tilstrækkeligt tøj, regelmæssige sundheds- og sikkerhedsundervisning, strenge sikkerhedsregler og et omfattende sygeforsikringsprogram sørger for, at vores medarbejdere bliver bedst taget hånd om.
 • Vi laver løbende forbedringer for at lette fysiske belastninger for vores medarbejdere og sikre ergonomisk korrekte arbejdsstationer. Flere og flere områder af vores produktion automatiseres af robotter, som aflaster vores medarbejdere fra ergonomisk ugunstigt, gentagne arbejdsrutiner.
 • Vi har en nultolerancepolitik over for diskrimination, chikane og mobning på arbejdspladsen.
 • Vi fremmer kvalitetsbevidsthed som en grundlæggende organisatorisk værdi for motiverede og kompetente medarbejdere, der er opmærksomme og proaktivt forebygger fejl.

Vores produktivitet

 • Innovation og løbende forbedringer er en vigtig del af vores daglige arbejde. Ved at være innovative kan vi konstant servicere nye kunder og gennemføre nye projekter, samtidig med at vi finder mere effektive og bæredygtige løsninger på vores produktionsprocesser. Begge bidrager til en stabil og bæredygtig vækst i vores virksomhed.
 • I vores bestræbelse på at være så effektive som muligt, sikrer vi også højeste fødevaresikkerhed og kvalitetsstandarder gennem hele værdikæden. Dette inkluderer et omfattende allergenhåndteringssystem, regelmæssig hygiejnetræning af vores medarbejdere og hyppige hygiejnetests. Risikovurderingsværktøjet HACCP sikrer og dokumenterer fødevaresikkerhed på alle niveauer.

FIPROS er på en mission om at digitalisere hele sit produktionsflow. Vi er godt på vej til at blive en virksomhed, der styrer alle sine processer digitalt, gør dem smartere og mere effektive og samtidig sparer uendelige mængder af papir og materiale.

SIKRE BÆREDYGTIGT FORBRUG OG PRODUKTIONSFORMER

​Vores samarbejde med kunderne bygger på princippet omkring deleøkonomi

Hos FIPROS ønsker vi at være en attraktiv partner for vores kunder, der sikrer gensidig respekt og en god balance i alle forretningsforhold. Vi tilbyder at dele vores forarbejdningsudstyr og knowhow, som gavner vores kunder og miljøet på følgende måder:

 • I stedet for at adskillige virksomheder bygger og driver deres eget forarbejdningssted, måske ikke kører med fuld kapacitet, kan disse virksomheder outsource deres produktion til FIPROS og derved spare penge, tid og ressourcer betydeligt.
 • Vi sænker adgangsbarrieren for unge nystartede virksomheder til at prøvekøre og starte deres produktion. Uden at risikere investeringer og eventuelt ubrugte maskiner.
 • Risikoen for overskudskapacitet for proceslinjer er elimineret. Ledige kapaciteter hos FIPROS kan umiddelbart udnyttes af andre kunder.
 • Vi laver løbende forbedringer i retning af udelukkende at operere med højeffektivt, energi- og vandbesparende udstyr, reducere affald, CO2-udledning og forurening til et minimum og fremme bæredygtig emballage. Ved at tilbyde sikker, effektiv og veldokumenteret fødevareproduktion, og ved at bruge moderne, ressourcebesparende og brugervenligt forarbejdningsudstyr, kan vi sikre, at vores kunders varer produceres på den mest ansvarlige måde som muligt.
 • Ud fra vores mange års erfaring deler vi vores viden og rådgiver vores kunder om den mest effektive og bæredygtige forarbejdningsmetode og emballeringsmulighed for deres produkt. Dermed bidrager vi betydeligt til at skabe ansvarligt producerede varer.

​​

Læs om vores forretningskoncept "We Care To Share"

logo-bund_2

Fipros A/S

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398​

​​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her