FIPROS Sponsoraftaler

Brug for yderligere informationer?

Udfyld venligst nedenstående kontaktformular eventuelt med en kort besked, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Som virksomhedssponsor støtter FIPROS flere udvalgte foreninger og organisationer lokalt i regionen såvel som på nationalt plan. Med vores sponsorater ønsker vi at bidrage til opretholdelse og udvikling af lokale klubber og det sociale sammenhold i området og støtte unge i deres personlige udvikling. Vi vil også bruge vores muligheder som virksomhed til at bidrage til nogle udvalgte nationale projekter, der tjener vores samfund, og hvor vi tror på, at vi kan gøre en reel forskel.

Nedenfor kan du finde en liste over vores aktuelle sponsorater:

​​

Knæk Cancer

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor TV 2 og Kræftens Bekæmpelse i fællesskab samler danskerne i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft og samler penge ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Målet er, at færre får kræft, at flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.

Læs mere om dette initiativ på knaek.cancer.dk

Danske Hospitals klovne

​​Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Vi møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden. Hospitalsklovnen deler sin styrke med barnet og giver, hvad der er behov for. For mange børn kan klovnen blive en tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt. Og et anker at vende tilbage til.

Læs mere om den store indsats der ydes fra disse mennesker og hvordan man kan støtte dem på danskehospitalsklovne.dk.

Hjerte Start Nu

​Ved at sponsorere en hjertestarter hjælper FIPROS lokalområdet og redder liv ved at sørge for, at en velfungerende hjertestarter er tilgængelig på offentlige steder. Hjertestop kan ramme os alle, og derfor er det vigtigt, at der er førstehjælp til dem i en nødsituation. 

Læs mere om dette initiativ på hjertestartnu.dk.

Lead The Talent

Lead the talent er et program der administreres via et  konsulentbureau, der er sat i verden for at hjælpe talenter og virksomheder med at opnå deres fulde potentiale gennem talentudvikling, diversitet og innovation.​

Siden 2012 har dette bureauværet thought​leaders på ‘mangfoldig talentudvikling’, og bygger i dag bro ml. talenter og virksomheder som FIPROS med et talentudviklingsforløb, hvor teams af 4-5 talenter løser en case for en virksomhed. Forløbet kaldes for High Potentials. Det eksisterer i Aarhus, Odense, Vejle og København og drives i samarbejde med kommuner og jobcentre.​

Der tilbydes derudover foredrag og workshops, som hjælper ledere og virksomheder med at komme i mål med deres forretningsudvikling, diversitetsindsatser og talentudvikling.

Læs mere om dette talentudviklingsprogram på leadthetalent.dk

Red Barnet

​Red Barnet er Danmarks største børnerettighedsorganisation. Den er medlem af verdens største uafhængige børnerettighedsorganisation, Save the Children.
​Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande, hvor de kæmper for børns rettigheder.

Red Barnet kæmper for en verden, der respekterer børns rettigheder, og arbejder for at skabe bæredygtige forbedringer i børn og unges liv. De bekæmper vold, overgreb og mobning, og opbygger trygge fællesskaber for børn og familier i udsatte positioner. Vi bekæmper fattigdom, sikrer skolegang og styrker skrøbelige staters modstandskraft mod krige og katastrofer. Vi er der for børn både før, under og efter en krise, og vi arbejder politisk for de dårligst stillede børn og skaber debat om børns livsvilkår. Red Barnet står altid på børnenes side. For alle børn har ret til en tryg og god barndom, og alle børn har ret til at blive hørt..

Læs mere organisationens indsats på redbarnet.dk.

FEH Fodbold

Det primære formål med holdsamarbejdet mellem 3 lokale boldklubber EIF, HB og FB i henholdsvis Ebberup, Flemløse og Hårby, er at sikre, at små årgange ikke forsvinder ud til andre klubber, fordi man ikke kan være sikker på om man er nok til at stille hold. Det er et helt afgørende punkt, at man via dette holdsamarbejde får mulighed for at bevare spillernes lokale tilhørsforhold i moderklubberne, samtidig med at et større antal spillere til de forskellige årgange gerne skulle være med til at motivere og udvikle ungdomspillerne bedst muligt. Samarbejde inkluderer også en aftale om at træning og kampe bliver fordelt på alle klubbers hjemmebane, så der også skabes et aktivt fodboldmiljø på tværs af alle klubberne. FIPROS har sponseret træningstøj og jakker til alle trænere og holdledere for hele samarbejdet. 

Læs mere om dette holdsamarbejde på hjemmesiden FEH Fodbold.

logo-bund_2

Fipros A/S

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398​

​​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her