Brug for yderligere informationer?

Udfyld venligst nedenstående kontaktformular eventuelt med en kort besked, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Procesoperatør til Fipros A/S

Vi søger en erfaren og selvstændig procesoperatør til at indgå i gruppen af operatører på vores danske fabrik i Ebberup på Vestfyn. Vi har akut behov for at supplere teamet som følge af stadigt stigende aktivitet.

Du vil som procesoperatør have følgende opgaver:

  • ​Produktion af fødevareingredienser via en række forskellige processer (udpakning, blanding, afsækning, formaling, kompaktering mm.)
  • Driftskontrol af produkterne
  • Dokumentation af produktion og rengøring inkl. sporbarhedsregistreringer
  • Oprydning og rengøring af udstyr og lokaler, så der sikres højt hygiejne niveau


​Du vil referere til vores Produktionschef, og vil i det daglige have det umiddelbare samarbejde med ham og de øvrige ca. 20 operatører i denne afdeling. Du vil efter endt oplæring hos erfaren operatør skulle betjene anlæggene selvstændigt, og muligvis i skifteholdsturnus.

Personprofil

Vi søger en erfaren og ansvarsbevidst procesoperatør, der har lyst til at indgå et travlt team, der producerer 24/7. Vi forventer, at du har erfaring fra tilsvarende produktionsprocesser, har uddannelses- eller erfaringsmæssig baggrund indenfor fødevarer, truckcertifikat samt en god fysik. Desuden er det godt udgangspunkt, hvis der herudover er forståelse for vigtigheden af et sikkert arbejdsmiljø, systematisk dokumentation samt højt hygiejneniveau. Som person er du fleksibel og har gode samarbejdsevner.
​​

​Om FIPROS

FIPROS er lønproducent for levnedsmiddelindustrien i Skandinavien/Nordeuropa og tilbyder vores kunder fleksible løsninger og kombinationer af en lang række relevante processer. Vi løser dermed kundernes problemer ved behov for opstart og test af nye produkter, udvidelse af kapacitet, produkter der ikke passer i egen produktion samt diverse akutte opgaver. 

Ansættelsesvilkår og tiltrædelse

Stillingen er fuldtids, og der aftales løn i henhold til kvalifikationer med afsæt i den danske overenskomst på området. Der ønskes tiltrædelse hurtigst muligt, så der vil løbende indkaldes kandidater til samtale.
​​

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingens indhold kan fås ved henvendelse til Produktionschef Henrik Meinertz (+45 20 40 34 27). Ansøgning og CV bedes sendt til application@fipros.dk.

logo-bund_2

Fipros A/S

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398​

​​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her