Brug for yderligere informationer?

Udfyld venligst nedenstående kontaktformular eventuelt med en kort besked, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Reparatør og omstiller til aften/nathold/weekendarbejde

​Vi søger en dygtig og engageret reparatør til omstilling af maskiner, vedligehold og forebyggende service på vores danske fabrik i Ebberup på Vestfyn.

Du vil som reparatør og omstiller have følgende opgaver:

  • Udføre omstillinger af pakkemaskiner
  • Forebyggende vedligeholdelsesarbejde
  • Fejlfinding og løbende reparation af fabrikkens anlæg (spraytørringsanlæg, blandere, afsækningsanlæg, pakkemaskiner, formalingsmøller, kompaktor, robotter mm.)

  • Medvirke ved montering og indkøring af mindre og større nye installationer og udstyr

  • Modifikation og løbende optimering af anlæg

Du vil referere til vedligeholdschefen, og vil i det daglige have det umiddelbare samarbejde med ham og den øvrige del af den centrale vedligeholdsafdeling, der har til opgave at holde vores produktionsanlæg klar til altid at kunne producere optimalt.

Personprofil

Du bliver en del af et stærkt og engageret team, hvor du arbejder med samtlige maskiner og procesanlæg på fabrikken. Du får friheden, muligheden og ansvaret for hver dag at sætte dit præg på både dit eget job og standarden for, hvordan vedligeholdelsesopgaver skal løses nu og i fremtiden. Jobbet kræver stor selvstændighed, evne og lyst til at arbejde med fejlfinding og løsning af akut opståede opgaver.

Har du endvidere tidligere arbejdet i fødevarevirksomheder, og har bredt kendskab til fødevarehygiejne og -sikkerhed samt hygiejnisk maskindesign er det en fordel. Som person er du absolut fleksibel og har gode samarbejdsevner. Kandidater med kort kørselsafstand til FIPROS foretrækkes.

Du er sandsynligvis automatiktekniker, elektriker, automekaniker eller har en anden relevant uddannelse kombineret med erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med fejlfinding på maskiner og anlæg. Da vi arbejder med elektronisk registrering af arbejdsopgaver, forudsættes et godt kendskab til IT generelt.

​Om FIPROS

FIPROS er lønproducent for levnedsmiddelindustrien i Skandinavien/Nordeuropa og tilbyder vores kunder fleksible løsninger og kombinationer af en lang række relevante processer. Vi løser dermed kundernes problemer ved behov for opstart og test af nye produkter, udvidelse af kapacitet, produkter der ikke passer i egen produktion samt diverse akutte opgaver. Du kan læse mere om virksomheden HER

Ansættelsesvilkår og tiltrædelse

Stillingen er fuldtids med primær arbejdstid aften/nat og/eller weekend efter oplæringsperiode på daghold. Vi er åbne for forskellige modeller, da det vigtigste er, at vi får et stærkt teknisk team til at supportere vores produktion. Der aftales løn i henhold til kvalifikationer. Der ønskes tiltrædelse hurtigst muligt, så der vil løbende indkaldes kandidater til samtale.


Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingens indhold kan fås ved henvendelse til vedligeholdelseschef Patrick Kjeldsen på telefon 60 40 38 12​

​Ansøgning og CV skal sendes via  ​Jobindex QuickApply

logo-bund_2

Fipros A/S

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398​

​​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her