Om FIPROS

FIPROS A / S, “Food Industry PROcessing Services”, er lønproducent af fødevarer og fødevareingredienser. Vi tilbyder en række forskellige procesløsninger, herunder blanding, tørring, formaling, bio-forarbejdning, komprimering og pakning.

Vi hjælper dig hele vejen

Hos FIPROS sætter vi en ære i af at finde procesløsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Vi har en passion for at løse problemer og sikre sikre og effektive fødevareprocesser fra den indledende procesudvikling til veldokumenteret produktion i fuld skala. Vores procesløsninger er certificeret i henhold til FSSC 22000, GACC og FDA med mulighed for at producere økologiske, kosher eller halalcertificerede produkter. Vi arbejder med pålidelige og gennemprøvede proces- og robotteknologier, der sikrer de højeste standarder for fødevaresikkerhed.

Fleksibilitet i højsæde

Produktionsapparatet hos FIPROS er designet til maksimal fleksibilitet. Dette gør det muligt for os at servicere en bred vifte af kunder lige fra store leverandører af fødevarer og fødevareingredienser til mellemstore og små producenter, der ønsker at ekspandere til nye markeder eller lancere nye produkter. I vores bestræbelse på at udnytte automatiseringsmuligheder udfordrer vi løbende balancen mellem fleksibilitet og effektivitet. Vores ultimative løfte om fleksibilitet kan kræve håndholdte løsninger, mens optimering af arbejdsmiljø og effektivitet kræver automatisering. Derfor forbedres vores maskinpark løbende til at kunne levere unikke, skræddersyede automatiseringsløsninger, der både tilgodeser arbejdsmiljø samtidig med et optimeret produktionsflow.

​​

100 procent uafhængighed

FIPROS markedsfører ikke egne produkter eller brands og deltager heller ikke aktivt i nogen produktudvikling hos vore kunder. FIPROS agerer som uafhængig og selvstændigt medarbejderejet lønproducent, og supporterer udelukkende med know-how omkring løsning af den enkelte kundes produktionsbehov. Vi kan derfor sikre 100 procent fortrolighed og objektivitet med hensyn til vore kunders opskrifter og produktionsprocesser og lægger særlig vægt på respektfulde og pålidelige partnerskaber.

Kvalitet - made in Denmark

I 1992 startede virksomheden under navnet DAN BLENDS A/S i Sandved på Sjælland. I 1997 købte virksomheden produktionsfaciliteterne i et tidligere mejeri i Sønderby på Vestfyn (tidligere Sønderbys Fabrikker) og i 2009 skiftede vi navn til FIPROS A/S efter at have erhvervet et supplerende produktionsanlæg i Kågeröd, Sverige. I 2019 byggede FIPROS et nyt topmoderne produktionsanlæg i Sønderby,  til forarbejdning, blanding og pakning af modermælkserstatning og andet mælkepulver i dåse-emballage. Produktionen af mælkepulver blev strategisk skilt ud i et nyoprettet datterselskab; FIPROS Nutrition ApS. FIPROS har omkring 100 ansatte og mere end 150 kunder over hele verden.

​​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

logo-bund_2

Fipros A/S

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398​

​​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her