Sponsorater til nytte og gavn

Brug for yderligere informationer?

Udfyld venligst nedenstående kontaktformular eventuelt med en kort besked, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Som virksomhedssponsor tager FIPROS ansvar for at støtte en række udvalgte foreninger og organisationer.  Hos FIPROS har vi et ønske om at vi via vores sponsorater kan skabe udvikling, styrke organisationer i deres daglige virke, og bidrage positivt til lokalområdet såvel som nationalt.
​Valget af hvilke sponsorater FIPROS  deltager i er svært, men nødvendigt hvis man vil være en aktiv og seriøs samarbejdspartner. Nedenfor ser du en kort beskrivelse af de foreninger og organisationer vi pt. har valgt at støtte.

Aktuelle sponsorater som FIPROS er engageret i:

​​

- Danske Hospitalsklovne
klovne

Støtter indlagte børn og deres familier

- En tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt.

Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Vi møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden.

Læs mere om deres arbejde og hvordan man kan støtte dem på danskehospitalsklovne.dk

- Hjerte start nu

hjerte

Alle kan være med til at redde liv. Dette gælder både store virksomheder, små foreninger og offentlige institutioner. Ved at sponsorere en hjertestarter kan man være med til at hjælpe lokalområdet og sikre, at ingen dør på grund af en manglende hjertestarter. Som tak for støtten kommer man på en sponsortavle, og du får omtale på deres Facebook-side. Læse mere om hvordan man kan støtte nye hjertestarter installationer på hjertestartnu.dk

- Lead The Talent
talent

Siden 2012 har konsulentbureauet "Lead The Talent" været thought​leaders på ‘mangfoldig talentudvikling’, og bygger i dag bro mellem talenter og virksomheder med et talentudviklingsforløb, hvor teams af 4-5 talenter løser en case for en virksomhed. Forløbet kaldes  High Potentials. Det eksisterer i Aarhus, Odense, Vejle og København og drives i samarbejde med kommuner og jobcentre og skaber god synergi og en eventuel tilknytning mellem ledige akademikere og erhvervslivet.​

 ​Læs mere om dette spændende projekt på leadthetalent.dk

- Red Barnet

redbarnet

Red Barnet arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden. De redder, beskytter og styrker børn, og kæmper for, at deres rettigheder bliver overholdt.

Det gør Red Barnet ved at hjælpe børn før, under og efter, at katastrofer og konflikter ødelægger deres liv. De rykker ud med mad, vand og medicin og opretter børnevenlige områder i flygtningelejre. 

Læs mere om deres arbejde og hvordan man støtter denne indsats på redbarnet.dk

- FEH Fodbold

feh

FEH Fodbold er et vestfynsk holdsamarbejde for ungdomshold mellem de lokale boldklubber i Flemløse, Ebberup og Haarby. Samarbejdet er med til at sikre både overlevelse og fortsat udvikling af breddefodbold for børn og unge i det vestfynske område, og klubberne er i deres bestræbelser for at skabe de bedste rammer for både medlemmer og frivillige afhængig af økonomisk støtte fra lokale virksomheder.

Læs på deres hjemmeside mere om FEH Fodbold

logo-bund_2

Fipros A/S 

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88 

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398

​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Herunder links til nogle af de produktionsmuligheder vi tilbyder:​
​​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her