Whistleblower ​rapportering

whistleblower-rapporteringsside for FIPROS A/S

Du kan anvende denne side til at rapportere overtrædelser af politikker eller lovovertrædelser. Dette rapporteringssystem dækker forskellige problematikker, herunder bestikkelse, korruption, tyveri, svig, overtrædelser af insiderregler, overtrædelser af konkurrencelovgivning, overtrædelser af menneskerettigheder og arbejdsstandarder, chikane, diskrimination, overtrædelser af databeskyttelsesrettigheder, overtrædelser af regnskabs- og revisionslovgivning, overtrædelser af miljølovgivning, overtrædelser af eksportkontrol og internationale handelssanktioner, usikre arbejdsforhold og andre alvorlige overtrædelser af loven.

Hvis nogen ønsker at rapportere utilfredshed med løn, samarbejdsvanskeligheder mellem kolleger eller overtrædelser af ryge- og alkoholpolitikker, skal de bruge de sædvanlige interne kanaler og rapporteringssystemer om sådanne emner hos FIPROS A/S. Denne type klager vil ikke blive behandlet i dette regi.

Hvis din rapport vedrører FIPROS Nutrition ApS, bedes du henvende dig til deres hjemmeside på følgende link.

Anvend nedenstående rapporteringsformular:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-bund_2

Fipros A/S

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398​

​​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her