​                                      Referencer

afi logo 1

Arla Foods Ingredients er et datterselskab af Arla Foods, Danmarks største mejeriselskab med aktiviteter over hele verden. Arla Foods Ingredients udvikler og fremstiller valle- og mælkebaserede ingredienser til fødevareindustrien. FIPROS understøtter Arla bl.a. i blanding og sækning af Arla mælkepulver og andre nicheprodukter og hjælper virksomheden i adskillige mindre forarbejdningsprojekter.

dairy_est_1888_logo

Dairy of 1888 group er grundlagt af Them Mejeri, der blev etableret i år 1888 og producerer danske mejeriprodukter. Al mælk kommer fra danske økologiske besætninger. Hos FIPROS blander vi deres mælkepulver og pakker det i dåser.​

malteserkors gær

De Danske Gærfabrikker, der ejes af det canadiske firma Lallemand, en af ​​verdens største gærproducenter, og producerer gær og bakterier ved at anvende markedsledende teknologier og løsninger. FIPROS støtter De Danske Gærfabrikker ved spraytørring, blanding og udpakning af deres gærprodukter.

fayrefield foods logo_nyt

​​Fayrefield Foods er et dansk firma med afdelinger over hele verden, der producerer mælkebaserede ingredienser, funktionelle blandinger, ost og smør til fødevareindustrien. FIPROS blander Fayrefield mælkepulver og tager sig af produktets pakning og emballering. 

harboes-bryggeri

Harboes Bryggeri A/S er Danmarks tredje største bryggeri, der sælger øl til mere end 90 lande over hele verden. Harboes producerer også læskedrikke, energidrikke, juice, vand og maltbaserede drikkevarer. Hos FIPROS spraytørrer vi Harboes flydende maltekstrakt til maltpulver og tager os af indpakningen af ​​ingrediensen.

maurten-socialmedia

Maurten AB er et svensk firma, der producerer energitilskud til sportsudøvere ved at indkapsle høje koncentrationer af kulhydrater i hydrogeler. Vi har været ved Maurtens side helt fra udviklingen og lanceringen af ​​det nye produkt i 2017 og indtil nu, hvor Maurten's hydrogeler er blevet en global succes. FIPROS behandler og blander ingredienserne, fylder gelen i sticks og poser og forbereder produktet til afsendelse til kunder over hele verden.

fm_logo_cmyk

Funktionel Mad ApS er en del af det norske firma Funksjonell Mat og producerer sødemidlet Sukrin samt flere andre produkter. FIPROS agglomererer og blander deres råvarer og fylder de færdige produkter i doybags.​

eurogum logo med undertekst_07.10.11

Eurogum A/S er en uafhængig dansk producent af Carrageenan og Alginate produkter, der formulerer og komponerer opskrifter til forskellige applikationer. Deres produkter tilføjer værdi til forarbejdet kød, desserter, konfekture, mejeriprodukter og en bred vifte af andre produkter. FIPROS understøtter Eurogum med formaling, blanding og indpakning af deres produkter.

thise logo 65x25mm

Thise Mejeri er Danmarks næststørste mejeri. Det producerer udelukkende økologiske mejeriprodukter og ejes af dets andelsselskabsmedlemmer, landmændene. FIPROS tager sig af blanding og pakning af Thise mælkepulver i poser.

logo_rawfooddk_cmyk2560x1527

Rawfood.dk ApS er et dansk firma, der producerer og sælger premium plantebaserede veganske kosttilskud og fødevarer, blandt andet under varemærket Plantforce. Deres produkter er designet til den sundhedsbevidste forbruger, der er på udkig efter naturlige ingredienser. Hos FIPROS blander vi deres produkter og pakker dem i doypacks og dåser.

puori

Puori er et dansk firma, der producerer sundhedstilskud lavet udelukkende af naturlige ingredienser. Produktporteføljen er målrettet ernæringsmæssige huller i den moderne diæt. Hos FIPROS blandewr vi deres produkter og pakker dem i doybags og flasker.

proteinbaker

Protein Baker producerer glutenfri og proteinrige bageblandinger, der giver forbrugerne et lavere indhold af sukker, fedt og kalorier. FIPROS blander produkterne og pakker dem i plastdåser, klar til detailhylden.

EASIS er Europas førende virksomhed inde for markedet for fødevareprodukter uden tilsat sukker. EASIS producerer alt fra chokolade og kager, til slik, juice, is og morgenmadsprodukter. FIPROS komprimerer, blander og pakker EASIS-produkter i forskellige detailemballager. 

logo-bund_2

Fipros A/S

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398​

​​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her