Brug for yderligere informationer?

Udfyld venligst nedenstående kontaktformular eventuelt med en kort besked, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bio-processering

Bio-Processering er en metabolisk proces, der skaber kemiske ændringer i et organisk substrat gennem virkningen af ​​enzymer og mikroorganismer. Aktiviteten af ​​mikroorganismer medfører en ønskelig ændring af et levnedsmiddel eller en drikkevare. FIPROS opererer med flere tanke til en række forskellige bioprocesser..

Anvendelsesområder

FIPROS tilbyder forarbejdning af enzymmodificerede væsker eller pastaer, såsom fx stivelse, lactosefri mælk eller oste. Opvarmnings-, køle- og pasteuriseringsprocesser kan inkluderes. Vi tilbyder også beholdere til fast bioforarbejdning, som f.eks. kan bruges til forarbejdning af sennep, malt eller majsprodukter.

 

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Du er garanteret en sikker og professionel håndtering af dine produkter, der overholder alle krav til fødevaresikkerhed, du kan læse mere om vores kvalitetsstandarder hos FIPROS​​

logo-bund_2

Fipros A/S

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398​

​​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her