Lønproduktion med de højeste standarder for fødevaresikkerhed

Hos FIPROS har vi mange års erfaring med at sikre de højeste fødevaresikkerheds- og kvalitetsstandarder gennem hele produktionsprocessen. Alle vores medarbejdere er uddannet i den generelle forståelse af hygiejne og fødevaresikkerhed og i at anvende de mest optimale rengøringsprocedurer og kontrolmetoder.

​​

HACCP

The Hazard Analysis of Critical Control Points er den grundlæggende disciplin i al fødevareforarbejdning. Vores kompetente HACCP-team, der repræsenterer tværfaglige færdigheder, har systematisk analyseret alle processer og identificeret oPRP'er (operationelt PreRequisite-program) og CCP'er (Critical Control Points). Både nye og eksisterende processer vil blive gennemgået for at sikre løbende forbedringer og udnyttelse af de mest opdaterede forebyggende foranstaltninger for at undgå fysisk, kemisk og mikrobiologisk forurening.


Uddannede operatører

Alle operatører er systematisk uddannet og instrueret, og kvalificerer sig gennem et detaljeret kompetence-matrixsystem til at arbejde uafhængigt inden for definerede områder for processering og rengøring. At have et officielt hygiejnecertifikat er et krav og vil blive suppleret med en FIPROS-specifik hygiejnetest to gange om året. Desuden anvendes eksterne instruktører der i samarbejde med alle operatører gennemgår alle rengøringsmetoder, værktøjer, frekvenser og procedurer hvert andet år.

Allergenhåndtering

Indretningen af vores produktionssteder med et separat produktionsrum pr. procesudstyr danner grundlaget for vores velimplementerede allergenhåndteringssystem. Alle produkter er klart og tydeligt mærket med specifikt indhold af allergen, og dette kommunikeres via en infoskærm uden for det specifikke produktionsrum. Vores interne hygiejneregulering er centreret omkring behovet for adskillelse, inklusive hyppigt skift af tøj, hygiejnesluser osv. Endelig er der rengøringsprocedurer for at eliminere risikoen for overførsel / krydskontaminering inklusive ATP-test af overflader efter vådrensning.

Miljøtest

Al luftindtag filtreres gennem minimum F7-filtre for at sikre et rent produktionsmiljø. Luft, overflader og afløb i hvert enkelt produktionsrum testes hyppigt for at sikre, at basisniveauet for gær, skimmel eller mikrobiologiske arter er under specificerede grænser for at undgå risiko for kontaminering.

Digitaliseret dokumentation

Et avanceret digitalt set-up med medarbejderspecifikke tablets sikrer dokumentation af alle forberedelses- og produktionstrin og giver mulighed for kontinuerlig proceskontrol og end-to-end-sporbarhed i overensstemmelse med de gældende fødevarestandarder og -bestemmelser. Denne dokumentation inkluderer fotos af alle genstande identificeret som oPRP'er og CCP'er og verifikation af vådrensning af kritiske rengøringspunkter med ATP.

Certificeringer

Vi er certificeret i henhold til FSSC 22000 (inkluderer HACCP), AOESC, GACC og FDA med godkendelse til at producere økologiske, glutenfri, kosher eller halal-certificerede produkter. Baseret på vores implementerede, certificerede kvalitetsprocedurer garanterer vi overholdelse af kundernes opskrifter. Overholdelse af specifikation og erklæring sikres gennem korrekt valg af råvarer fra godkendte leverandører.

 

Se vores certifikater

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

logo-bund_2

Fipros A/S

Rybergsvej 1, DK-5631 Ebberup 

Tel: +45 64 74 22 88

Mail: fipros@fipros.dk 

CVR-nr. 14252398​

​​FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at tilpasse vores produktionsflow til individuelle ønsker og behov.​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her