Højeste fødevaresikkerhedsstandarder for dit produkt

Hos FIPROS har vi mange års erfaring med at sikre de højeste fødevaresikkerheds- og kvalitetsstandarder gennem hele produktionsprocessen. Alle vores medarbejdere er uddannet i generel forståelse af hygiejne og fødevaresikkerhed og i anvendelse af de mest hensigtsmæssige rengørings- og kontrolmetoder og -værktøjer.

HACCP ICONS4

HACCP-analyse

Risikoanalyse af kritiske kontrolpunkter er den grundlæggende disciplin inden for al fødevareforarbejdning. Vores kompetente HACCP-team, der repræsenterer tværfaglige kompetencer, har systematisk analyseret alle processer og identificeret oPRP'er (operationelle forudsætningsprogrammer) og CCP'er (kritiske kontrolpunkter). Både nye og eksisterende processer vil blive gennemgået for at sikre løbende forbedringer og anvendelse af de nyeste forebyggende foranstaltninger for at undgå fysisk, kemisk og mikrobiologisk kontaminering.

Balaz 2 09

Uddannede operatører

Alle operatører bliver systematisk uddannet og instrueret og kvalificerer sig gennem et detaljeret kompetencematrixsystem til at arbejde selvstændigt inden for definerede områder af forarbejdning og rengøring.

Det er et krav at have et officielt hygiejnecertifikat, som suppleres med en FIPROS-specifik hygiejnetest to gange om året.

Desuden samarbejder eksterne instruktører med alle operatører om at gennemgå rengøringsmetoder, værktøjer, hyppighed og rengøringsmidler hvert andet år.

Allergen Management

Allergenhåndtering

Udformningen af vores produktionsanlæg med et separat produktionsrum til hvert procesudstyr danner grundlaget for vores velfungerende allergenhåndteringssystem. Alle produkter er mærket med det specifikke allergenindhold, og dette afspejles på tavler uden for produktionsrummet.

Vores interne hygiejnebestemmelser er centreret omkring behovet for adskillelse, herunder hyppigt skift af tøj, hygiejnesluser osv.

Endelig er der indført rengøringsprocedurer for at eliminere risikoen for overførsel/krydskontaminering, herunder ATP-test af overflader efter vådrengøring.

Validation 1

Miljøtestning

Alle luftindtag filtreres gennem minimum F7-filtre for at sikre et rent produktionsmiljø. Luft, overflader og afløb i hvert enkelt produktionsrum testes kvartalsvis for at sikre, at basisniveauet for gær, skimmel eller mikrobiologiske arter er under de specificerede grænseværdier for at undgå risiko for kontaminering.

Digitalisation

Digitaliseret dokumentation

Et avanceret digitalt system med medarbejderspecifikke tablets sikrer dokumentation af alle forberedelses- og produktionsfaser og muliggør kontinuerlig proceskontrol og sporbarhed fra start til slut i overensstemmelse med gældende fødevarestandarder og -regler.

Denne dokumentation omfatter fotos af alle emner, der er identificeret som oPRP'er og CCP'er, samt verifikation af vådrengøring af kritiske rengøringspunkter med ATP.

Istockphoto 1369661925 612X612

Certificeringer

Fipros A/S er certificeret i henhold til FSSC 22000, som omfatter ISO22000, ISO9001 og HACCP. Fipros er EU økologisk godkendt og Demeter-certificeret. Vi overholder AOESC glutenfri. Desuden er vi registreret hos FDA og GACC og overholder halal- og kosher kravene. 

Baseret på vores implementerede, certificerede kvalitetsprocedurer garanterer vi overholdelse af kundernes opskrifter.

Samlet Flok Newa

Har du spørgsmål, brug for ideer eller inspiration?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og rådgiver dig om vores tjenester og produktsortiment.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld nyhedsbrev